Columbus
Description
Restauracja Columbus, położona na Wałach Chrobrego w Szczecinie, przyciąga gości nie tylko swoją lokalizacją, ale i niepowtarzalnym morskim klimatem. Budynek restauracji, w całości wykonany z drewna, doskonale wpisuje się w architekturę Wałów Chrobrego, nadając temu miejscu ciepły, naturalny charakter. Na dwóch poziomach lokalu oraz w przyjemnym, sezonowym ogrodzie letnim, Columbus oferuje aż 360 miejsc. Tak duża przestrzeń pozwala na komfortowy odpoczynek nawet większym grupom.
Menu Columbusa jest kompozycją smaków i aromatów, w której dominują świeże ryby i owoce morza, przygotowywane z dbałością o najwyższą jakość i smak. Szef kuchni inspiruje się kuchnią polską i śródziemnomorską, serwując dania pełne różnorodności i finezji. Znajdziemy tu klasyczne potrawy, takie jak pieczony łosoś, dorsz z dodatkiem ziół, czy soczyste krewetki... Ale także są do wyboru polskie przysmaki, które często urozmaicone są śródziemnomorskimi akcentami. Każde danie przygotowywane jest z dbałością o najmniejszy detal. Kucharze Columbusa chętnie sięgają po lokalne, sezonowe składniki, które nadają potrawom świeżości i autentyczności.
Źródło treści: http://walychrobrego.com/columbus/
Źródło zdjęć: http://walychrobrego.com/columbus/
Description
Restauracja Columbus, położona na Wałach Chrobrego w Szczecinie, przyciąga gości nie tylko swoją lokalizacją, ale i niepowtarzalnym morskim klimatem. Budynek restauracji, w całości wykonany z drewna, doskonale wpisuje się w architekturę Wałów Chrobrego, nadając temu miejscu ciepły, naturalny charakter. Na dwóch poziomach lokalu oraz w przyjemnym, sezonowym ogrodzie letnim, Columbus oferuje aż 360 miejsc. Tak duża przestrzeń pozwala na komfortowy odpoczynek nawet większym grupom.
Menu Columbusa jest kompozycją smaków i aromatów, w której dominują świeże ryby i owoce morza, przygotowywane z dbałością o najwyższą jakość i smak. Szef kuchni inspiruje się kuchnią polską i śródziemnomorską, serwując dania pełne różnorodności i finezji. Znajdziemy tu klasyczne potrawy, takie jak pieczony łosoś, dorsz z dodatkiem ziół, czy soczyste krewetki... Ale także są do wyboru polskie przysmaki, które często urozmaicone są śródziemnomorskimi akcentami. Każde danie przygotowywane jest z dbałością o najmniejszy detal. Kucharze Columbusa chętnie sięgają po lokalne, sezonowe składniki, które nadają potrawom świeżości i autentyczności.
Źródło treści: http://walychrobrego.com/columbus/
Źródło zdjęć: http://walychrobrego.com/columbus/
Informacje Kontaktowe
Opinie
Write a ReviewOpinii jeszcze nie ma.